top of page

Contact met dieren 

Kan dat écht? Contact maken met een dier?
Zeker weten!

Als jij een tijdje met een dier in aanraking bent, creëer je een band en zul je hem steeds vaker en sneller gaan begrijpen. Met mensen werkt dit natuurlijk precies zo.
Op een gegeven moment snap je al wat een dier van jou wil, voordat je de vraag bewust stelde.
En voel je, terwijl je thuis bent, dat er iets aan de hand is met je paard. Toch maar even naar stal...?
Of geef je je voer en voel je eigenlijk dat dat helemaal niet geschikt is op dat moment...
Ook de aanloop naar geboorte (én de dood) kunnen voor jou al helemaal eigen voelen, omdat je in contact staat met het betreffende dier en jullie deze weg samen bewandelen. 


Dit alles komt vanuit jouw onderbewustzijn.
Een supertoffe plek in jezelf waar ratio, kennis en oppervlakkig denken niet werkt, maar waar je vanuit jouw hart, ziel, missie op deze aarde en plaats in het universum beweegt. 

Vanuit die plek kun je op een hele fijne wijze afstemmen op alle wezens die er zijn. En ze op die manier gericht dingen vragen en vertellen, begeleiding vragen, advies, meningen, gevoelens, geuren, beelden, woorden, geluiden enz.enz. Eigenlijk alles dat wij zelf kunnen aangeven kan een dier ook. Alleen ze hebben natuurlijk een hele andere belevingswereld. Voor een dier is het raar dat we in een auto rijden en kleding dragen. Het is zo gaaf, ze kunnen je zoveel leren! En vooral duidelijk maken hoe zij er naar kijken. Jouw beeld van het hebben en houden van dieren verandert wanneer je contact met ze maakt. 

Hoe doe je dat dan?

Het vergt heel veel oefenen. Maar als je oprecht openstaat voor wat dieren je willen vertellen, dus alle antwoorden aan kan nemen (ook al is het iets dat je niet zo graag had willen horen) en de juiste omstandigheden creëert (rust, stilte, geen mensen om je heen, "peace of mind", zijn in het hier en nu, even niet voelen of denken maar gewoon zijn) dan kan het iedereen lukken.

Begin maar eens door gewoon met je dier te zijn, niets te vragen of te willen. Gewoon bij ze staan, zitten of liggen en even helemaal niets anders.. Dat is het begin.

De rest leg ik je graag een andere keer uit :) 

Wil je ondertussen dat ik eens contact zoek met je dier om jullie te helpen bij bv.

- angsten 

- trauma's

- stress

- naderend overlijden of geboorte

- vermissingen

- verhuizing/verandering van eigenaar

- sport-gerelateerde vragen

- lichamelijke klachten

- tics

- ziekte en pijn

- (leef-)omgeving

- medicijnen en suppletie

- overige dieren in omgeving

*bovenstaande dingen gelden voor zowel de dieren- als de mensenkant. 

of wil je gewoon eens dat er casual een mens met jouw dier praat?

Bericht me dan, ik doe het met liefde!

Dan leg ik je uitgebreid uit wat ik ga doen en wat ik van jou vraag.

Natuurlijk is het heel bijzonder om contact te maken met een dier, sommige dieren zijn er niet aan toe of het is niet het juiste moment. Wij dienen dit altijd te respecteren. Maar uiteindelijk is het vooral heel erg leuk, leerzaam en verrijkend!

(Ik geef een exact en ruw verslag van mijn contact met het betreffende dier, het is te allen tijde aan de eigenaar om te handelen en besluiten te maken aan de hand van dit verslag. Die draagt dan ook de volledige verantwoording voor elke handeling die volgt na een gesprek.
Ik zal nooit en te nimmer iets aan een dier doorgeven dat hem kan schaden (mentaal/emotioneel en fysiek) of op een andere manier ten nadele valt voor iets of iemand.)

bottom of page